Sajtószoba

Full-Sopron Kft. Kamionmosó és elektromos töltőállomás technológia fejlesztése

A FULL-SOPRON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával beszerzett egy AF42-S típusú haszongépjármű mosó berendezést, egy hideg és egy meleg vizes magas nyomású berendezést, 2 db eletromos jármű oszlopot, 2 db pénzautomatika vezérlőszekrénytaz önkiszolgáló mosókhoz, továbbá kicserélésre került a kamionmosó épület két szekcionált kapuja és felújításra került a fűtési rendszer.

 

 

 

 

Bővebben ...

Full-Sopron Kft. Kapuvár benzinkút napelemes rendszer

A FULL-SOPRON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fejlesztése egy 51,48 kWp teljesítményű napelemes rendszer kivitelezése a 9330 Kapuvár, Ipartelepi út 8. alatti telephelyen.

A fejlesztés megvalósításához a GINOP-4.1.4-19 MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNÁLATÁT, ENERGIAHATÉKONYSÁG NÖVELÉSÉT CÉLZÓ ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA című pályázaton nyert támogatási összeg: 8,26 Millió Forint.

 

 

 

 

Bővebben ...

0-24 Shop Express nyílt Kapuváron

kapuvar full sopronBár elvagyunk látva élelmiszerboltokkal, mégis valami újnak lehetünk a megtapasztalói. Megnyílt ugyanis a kapuvári Full Energy Benzinkúton a 0-24 órás Shop Express. Ahol természetesen olyan dolgokhoz férhetünk hozzá a nap 24 órájában, ami a környéken nem igazán megszokott.

Mi van akkor, ha valakinél elfogy este 9 órakor a kechup, de Ő bizony már úgy rákoncentrált az esti spagettijére, hogy annélkül el sem tudja képzelni a vacsoráját.

A Full-Sopron Kft vezetői igyekeztek valami újat adni számunkra, és úgy látszik sikerült is.

 

 

Bővebben ...

Bognár Csaba vállalkozó érdemelte ki az Ifj. Flandorffer Ignác-díjat

bognarCsaba-mini"Öröm számomra a munka" - vallja a soproni vállalkozó, Bognár Csaba, akit a hűség napján Ifj. Flandorffer Ignác-díjjal tüntettek ki. Az elismeréssel járó összeget a fogyatékos gyermekekért létrehozott Tómalom Híd Alapítványnak ajánlotta fel.

Bognár Csaba vállalkozó Sopron ismert és elismert lokálpatrióta személyisége. Eredményekben bővelkedő munkásságával, tevékenységével érdemelte ki az Ifj. Flandorffer Ignác-díjat, amit a város gazdasági életében, fejlődésében kiemelkedő szerepet játszó, kimagasló eredményeket elérő magánszemély kaphat meg. Bognár Csaba ezen túlmenően híres karitatív szellemiségéről is: üzleti vállalkozásainak hozamából rendszeres és nagy értékű támogatást nyújt a Tómalom utcai Fogyatékos Gyermekek Otthonának, valamint a soproni kórháznak is. Önzetlenség, jóindulat és közvetlenség jellemzi egész lényét.

Bővebben ...

Átadták Sopron kitüntetéseit

20171216kisalfold-miniParragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Sopron 2017-es díszpolgára alapítványra tett felajánlást. Írja a Kisalföld Online 2017.12.16-n.

A Hűség napja alkalmából a Liszt-központban szombaton rendezett ünnepségen adták át a város legjelentősebb díjait, elismeréseit. Az ünnepély kezdetén Fodor Tamás polgármester emlékezett a nevezetes soproni 1921. decemberi népszavazásra, amelynek eredményeképpen a város és nyolc környékbeli község magyar maradt. Így nyerte el Sopron a "Leghűségesebb város" (Civitas fidelissima) címet.

 

 

Bővebben ...

Veterán járművek Kapuváron

veteranautok2Szaporodnak a lóerők július 22-én. Amíg a MEDOSZ-on a négylábúaké a főszerep, addig a város másik végén a Veterán autók, és kaszkadőrök szórakoztatják a lakosokat.
A Full Energy benzinkút születésnapi atrakciója alkalmából nem mindennapi látnivalóban lesz része a kapuváriaknak!

 

 

 

Bővebben ...