• Töltőállomások

  Töltőállomások

  Üzemanyagtöltő állomásaink Sopronban és Kapuváron várják partnereinket!
 • 1

Üdvözöljük

image

 

Full-Sopron Kft.

Share

Az üzemanyag-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás 1997-es alapítása óta az észak-nyugati régió stabil szereplője. A soproni, illetve kapuvári telephelyű Full-Sopron Kft. - mint hivatalos márkaképviselet - a kezdetektől együttműködik az OMV Hungária Kft-vel.

Bővebben
 
 • Üzemanyag kiskereskedelem
 • Kenőanyag értékesítés
 • Tankolórendszerek telepítése
 
 • Full Energy töltőállomások (Shop&Cafe)
 • Full Energy automosó
 • Full Energy kamionmosó
 
 

TAVASZI NYEREMÉNYJÁTÉK

tv kartya2

Tankoljon Fullenergy töltőállomásokon, használja a törzsvásárlói kártyáját, és nyerje meg a 3 darab 109 cm-es LG UHD 4K LED TV egyikét!

- A nyereményjáték 2021.március 1-től - 2021. április 5.-ig tart.
- A sorsoláson az vesz részt, aki Törzsvásárlói kártyát használva tankol, és a kapott blokkra ráírja a nevét, telefonszámát és/vagy e-mail címét , majd ezt elhelyezi a kutakon található urnában.
- A nyeremények készpénzre nem válthatók.
Sorsolás, nyereményhúzás időpontja: 2021. április 6.
- A nyereményjátékban a Full-Sopron Kft. dolgozói és közvetlen hozzátartozói nem vehetnek részt!
- A nyereményjátékban a Törzsvásárlói Kártyát használók vehetnek részt. Akinek -nincs, igényeljen, és a következő tankolás során már jogosult a játékban való részvételre.

További információkért kérdezze kollégáinkat!

Facebook / FullEnergy

Igényelje Törzsvásárlói Kártyáját

TANKOLJON OLCSÓBBAN

tv kartya2

Igényelje Ön is Full Energy Törzsvásárlói kártyáját!

Amennyiben megvan elégedve szolgáltatásainkkal, és szeretne további kedvezményeket kapni töltőállomásainkon, úgy kérje ingyenes törzsvásárlói kártyáját bármely töltőállomásunkon, vagy akár igénylőlapját online is leadhatja!

Tankoljon 4 Ft-val olcsóbban!

Kártyaigénylés

Tisztelt Partnerünk!

 

 

A Full-Sopron Kft. a továbbiakban is nagy hangsúlyt fektet a partnereik megelégedettsége érdekében folytatott fejlesztésekre.

A haszongépjármű mosó fejlesztésének részeként, egy webkamera rendszer kiépítésén dolgozunk, amivel nyomon követhető (akár mobiltelefonról), hogy hány jármű várakozik mosásra. Ezzel a fejlesztéssel az a célunk, hogy rugalmasabbá, tervezhetőbbé tegyük a kamionosok napi ütemtervét, ezáltal időt, és költséget takarítva meg cégüknek. A webkamera elérhetőségéről későbbiekben tájékoztatni fogjunk partnereinket.

Továbbá optimalizáltuk a mosások idejét, állagmegóvást és technológiai fejlesztéseket eszközölünk, és folyamatosan törekszünk a nagyobb hatékonyságra (A 19:00- ig megérkezett gépjárműveket kiszolgáljuk). Várjuk partnereink szíves visszajelzését, esetleges észrevételeit, hogy tovább fejleszthessük a szolgáltatások minőségét.

† R.I.P - Bognár Csaba

 

 

(1955.08.27 - 2018.07.20)

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy cégünk alapitója Bognár Csaba, Július 20.-án, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetéséröl a család kesõbb gondoskodik.

 Bognár Csaba -2018-07-20